Kohta taas kirjamessuilla!

25.–28. lokakuuta. Helsingin kirjamessut ovat jo yli kymmenen vuoden ajan ollut itselleni yksi vuoden kohokohdista. Joinakin vuosina olen ollut itse esiintymässä, joskus vain yleisön joukossa mielenkiintoisia esityksiä kuunnellen, uutuuskirjojen tarjouksia metsästäen tai joululahjoja etsiskellen. Joskus olen eksynyt antikvariaattipuolelle ja jäänyt sinne jumiin tuntikausiksi.

Tänä vuonna ajattelin ottaa messut oikein pitkän kaavan mukaan ja useassa eri roolissa, kirjailijana, toimittajana, kustantajan edustajana ja haastattelijana.

Torstaina 25.10. kello 13.30–14.00 kerron Siitä tulikin farssi -kirjasta Esplanadi-lavalla Juha Virkin haastattelussa. Olisipa mahtavaa nähdä siellä mahdollisimman paljon porukkaa! Halutessasi voit myös ilmoittautua täällä.

Perjantaina ja mahdollisesti lauantaina palloilen messuilla enimmäkseen messuvieraana tai pienissä työtehtävissä.

Sunnuntaina haastattelen kahteen otteeseen Heidi Foxellia, vuonna 2012 Hyvinkään ampumavälikohtauksessa haavoittunutta poliisia, jonka hurjan tarinan voi lukea Teemu Potapoffin kirjoittamasta uutuuskirjasta Luodinkestävä.

Ensimmäinen haastattelu on sunnuntaina 28.10. klo 11.30–12.00 Punavuori-lavalla, toinen myöhemmin iltapäivällä, klo 17.00 Suomalaisen kirjakaupan lavalla.

Tuossa välissä sitten jotain aivan muuta… sunnuntaina klo 15.30–16.00 Kumpula-lavalla on mahdollista tavata Putous-ohjelmasta sekä kaksi kirjaa kirjoittanut koko perheen supersuosikki Tanhupallo! Lapset saavat tehdä etukäteen minulle esitettäväksi tai kysyä itse paikan päällä Tanhupallolta. Hänen keväällä julkaistua Tanhupallon askartelukirjaa ja uunituoretta Tanhupallon joulukirjaa on myös taatusti saatavana messuilta mukavaan hintaan, nopeimmille myös nimmarilla.

Nähdään messuilla!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *